Dimarts
18
Setembre
2018
18
30
Taller de 4 sessions

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent enceta curs amb un taller per a reforçar l’empoderament de les dones, titulat “Autoconeixement per al canvi: supera les teues pors”. El taller es desenvoluparà durant quatre sessions, els dimarts 18 i 25 de setembre i els dimarts 2 i 16 d’octubre, de 18:30h a 20:30 hores.

“A través de les quatre sessions de dimarts de vesprada es proposarà a les dones assistents abordar diferents aspectes interns per aconseguir a través de la reflexió i el creixement personal, enfocar els propis objectius, i tractar d’aconseguir-los, bé siguen aquests laborals o personals” comenta Tere Terol, regidora d’Igualtat. Així, a través d’aquest taller s’abordaran diferents aspectes com l’autoconeixement, l’autoestima,  la motivació, la gestió emocional, la identificació d’objectiu i com dotar-se d’estratègies per tractar d’aconseguir-los.

El taller estarà impartit per les coaches Verónica Carrascosa i Clara Espí i hi ha possibilitat de servei de guarderia per a les mares assistents. La inscripció s’ha de formalitzar a la Casa de la Cultura d’Agullent (96 290 74 72) i té un preu simbòlic de 5 euros, que inclou l’assistència a totes les sessions.