Taller coworking-Lanzadera gratuït
Divendres 13 de gener a les 19h a l’espai coworking d’Ontinyent

El  divendres 13 de gener a les 19.00 hores, tindrà lloc a l’espai coworking “Soterrani de les Idees” d’Ontinyent un Taller formatiu, organitzat per l’Asociación de Emprendedores Rurales-AER amb la col·laboració del projecte “LANZADERA”, impulsat per  l’empresari valencià Juan Roig.

Taller: “15 ERRORS EN ELS QUALS UN EMPRENDOR NO HAURIA DE CAURE”

-En la primera part del Taller s’explicarà als emprenedors i futurs emprenedors de la zona de la Vall d'Albaida i comarques pròximes les possibilitats que ofereix la incubadora d’empreses “Lanzadera” per impulsar empreses innovadores amb capital privat. Aquesta incubadora compta amb diferents programes segons el grau de maduració dels projectes empresarials: “Campus”, “Garaje” i “Lanzadera”, i en ells, els emprenedors treballen en les instal·lacions de Marina d'Empreses (en el port de València), reben formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del seu projecte, aprenen els fonaments del seu model de gestió, i compten amb assessorament, mentoring i finançament de fins a 200.000 Euros.

-En la segona part del Taller, com a contingut pràctic  s'estudiaran els “15 errors en els quals un emprenedor no hauria de caure”, basades en l'experiència adquirida per “Lanzadera” al llarg de la seua trajectòria, per a posteriorment obrir un espai de consultes.

Lloc: Espai coworking Soterrani de les Idees d'Ontinyent- Maians 19 –2  (accés per escalinata que dóna a la Plaça de Baix)

Hora: 19.00 hores

L’assistència al taller es gratuïta. Només cal inscriure’s al correu: info@emprendedoresrurales.com