• instagram
Concurs de Fotografia a través d'Instagram
Entraran a concurs les fotografies amb l'etiqueta #festesAgullent2017 fetes entre el divendres 21 d'abril a les 22 hores i el dimarts 25 d'abril a les 23:59h
21/04/2017

BASES 2n Concurs Instagram de Festes de Moros i Cristians d’Agullent

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Agullent (@agullent) convoca el segon Concurs de Fotografia de Festes de Moros i Cristians a la plataforma Instagram. L’objectiu del concurs és fer difusió de les valors de les festes de Moros i Cristians d’Agullent. Per això les fotos hauran de estar relacionades amb la Festa i tot el que l’envolta.

 

Com es participa:

-Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #festesAgullent2017

-Les fotografies hauran d’estar fetes entre el divendres 21 d’abril a les 22h i el dimarts 25 d’abril a les 23:59h. Cada persona en podrà fer tantes com en desitge. No hi ha límit de fotos que es puguen enviar. Totes les fotos etiquetades participaran al concurs.

-Les fotos han de ser originals i poden estar fetes bé amb dispositiu mòbil (Android/Iphone) o procedir d’un altre dispositiu.

-Les fotografies enviades no podran contenir cap tipus de contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

- Les imatges participants han d’haver obtingut les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguen aparèixer

-L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagen pogut veure lesionats els seus drets.

-La participació és gratuïta.

 

Premis i jurat:

-Hi hauran tres premis:

-Millor fotografia d’Ambient fester:  fes una fotografia que represente l'ambient de festa en una filà, grup d’amics, amb la família...volem que ens transmetes alegria: Premi sessió spa i massatge per a dues persones

-Millor fotografia de l’Entrada: Premi sessió spa i massatge per a dues persones

-Millor fotografia Mural fester: volem escenes de conjunt o panoràmiques dels moments de la festa.  Premi una nit per a dues persones a l’Hotel Rural del Molí Fariner i un lot de cerveses lluna Blanca d’Agullent

 

-La regidoria de Turisme es comunicarà amb els guanyadors a traves de la plataforma Instagram mitjançant un missatge a la fotografia. El nom dels guanyadors es farà públic als mitjans de comunicació de l’ajuntament

-Els guanyadors hauran d’enviar les fotos premiades amb la major resolució possible al correu electrònic agudesenvolupamentlocal@gmail.com.

-La data per a la resolució del concurs serà el 15 de maig

 

-La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seua decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans d’una setmana després d’emès el veredicte . En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

 

-El jurat serà composat per un membre del ajuntament, un membre de l’associació de festes de Moros i Cristians d’Agullent i un fotògraf professional.

 

 

Ús de les fotos:

-Totes les fotografies que participen al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament d’Agullent per a futures campanyes de promoció turística institucional. A més poden ser publicades al web i a les xarxes socials dels organitzadors.

-La publicació de fotografies amb aquesta etiqueta significa l’acceptació de les bases del concurs.

-D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal,  us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Agullent.

 

 

 

Addicional:

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que puga produir-se.
 

La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar ainstagram.com/legal/terms