Cursos certificats gratuïts de professionalitat
Les accions formatives són impartides en la modalitat de teleformació, amb sessions presencials i practiques no laborals a realitzar a València.
9/11/2016

L'empresa pública de la Diputació de València Divalterra i la Cámara de Valencia col·laboren en la posada en marxa i difusió de diversos programes dirigits a millorar l’ocupació dels i les joves valencianes i la seua inserció en el mercat laboral.

Entre ells, s’hi troba donar a conéixer accions formatives de caràcter gratuït destinades a l'obtenció del certificat de professionalitat corresponent que lliura el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE

Les accions formatives són impartides en la modalitat de teleformació, amb sessions presencials i practiques no laborals a realitzar a València.

 

Per poder accedir, el jove o la jove ha de ser menor de 30 anys i complir amb els requisits específics assenyalats en cadascuna de les accions.

 

Les accions formatives oferides són: 

1.   SSCS0208 - ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS 

2.   HOTR0608 – SERVICIS DE RESTAURANT 

3.   SSCS0108 – ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES EN EL DOMICILI 

4.   COMT0411 – GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES 

 

Les persones interessades han de posar-se en contacte amb Ana Tecles: 

 961 36 62 15  atecles@camaravalencia.com  

 

S'adjunten fitxes descriptives de cadascuna de les accions formativa on s'especifica: inici , durada i continguts de cadascun dels cursos.

Així mateix, adjuntem la fitxa d'inscripció i el compromís de l'alumnat.