• Dansà popular d'Agullent. Fotografia d'Amanda Esplugues
Cap de setmana amb dansà, cercavila, processons i activitats infantils
Dissabte es celebra el Dia del Miracle i diumenge el Dia del Crist
1/09/2017

Castells inflables d’11 a 14 hores a la Font Jordana, mascletà, cercavila i molts més actes conformen la programació d’aquest dissabte 2 de setembre a Agullent, Dia del Miracle. Però si un acte destaca en la programació de demà és la centenària Dansà Popular, que tindrà lloc a partir de les 23:30 hores a la plaça Major.

 

Al ritme del tabalet i de la banda de música, les balladores i els balladors van eixint a la plaça per entrecreuar-se, mentre els espectadors conformen un gran cercle, asseguts i en peu, al voltant de la plaça. Tot espectacle de vistositat.

 

Abans i després de la Dansà però, els protagonistes seran els festers del Crist, que s’encarregaran prèviament de fer una Serenata al Crist de la Salut (23h) i, en acabar la dansà popular de fer l’Arbolà per alguns carrers de la localitat. La festa continuarà a la Font Jordana amb l’actuació de l’Orquestra Gravity.

 

També cal esmentar que per la vesprada, i a la mateixa  plaça Major, tindrà lloc la Dansà infantil.

 

Diumenge Dia del Crist

Els actes de les Festes del Miracle continuen el diumenge 3 de setembre amb una jornada dedicada especialment al Crist de la Salut, que inclou, misses, cercavila, mascletada, processó i un castell de focs d’artifici per a tancar les festes que tindrà lloc a les 22h a la plaça d’Espanya. A banda hi haurà activitats infantils pel matí i migdia a l'esplanada de l'antic Molí Fariner, com una sessió de Contes del món a les 12:30h. En cas de pluja l'activitat es desplaçaria a la llar de jubilats.