El I concurs de microrelats "Molí Fariner d'Agullent" ja té guanyadores
16/10/2018

Ahir dilluns va acabar el termini de les votacions populars per a decidir, a través del Facebook Turisme Agullent,  l’ordre dels cinc relats premiats aI I Concurs de Microrelats del museu del “Molí Fariner d’Agullent”. El jurat popular, que ha emés 297 vots en total,  ha classificat en el primer lloc, amb 118 vots, el microrelat “Primera vegada” de Cristina Sanfélix Madrid, que ha obtés com a  premi 100€ en metàl·lic i una nit d’hotel per a dues persones al Molí Fariner. El relat que ha quedat en segon lloc, amb 102 vots, ha estat “Espoli” de Mª Carmen Almudever Fort, que ha guanyat una sessió d’spa a Agullent per a dues persones. Els microrelats classificats en  tercer, quart i cinquè lloc han obtés un lot de productes locals valorat en 20€ . Aquest són Ernesto V. Salcedo Aparicio amb el relat titulat “El legado”,  Núria Fonoll i Vergés amb “La padrina” i Josep Enric Calero Martí amb un text anomenat “Com cada matí de cada día”.

 

El museu del Molí Fariner d’Agullent, a través de la regidoria de Turisme, havia convocat al mes de setembre aquest concurs que tenia com a únics requisits que els mircorelats participants havien de contindre la frase “el moliner d’Agullent quedà sorprès”, i que l’extensió màxima havia de ser de 1.400 caràcters. Entre tots els relats presentats, que van ser 26, un jurat seleccionà els cinc primers classificats. Després, les votacions populars a través del facebook Turisme Agullent, que han tingut lloc entre el 3 d’octubre i el dilluns 15 d’octubre pel migdia, han triat l’ordre de la classificació.

 

Cal recordar que el Molí Fariner d’Agullent ha estat recentment  declarat oficialment col·lecció museogràfica permanent de la Comunitat Valenciana. Aquest I Concurs de Microrelats  “Molí Fariner d’Agullent” ha comptat amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València a través del Museu Valencià d’Etnologia.