• Piscines d'Agullent
Dissabte 17 de juny comença la temporada de bany d'estiu
La piscina infantil s'ha renovat completament en els darrers mesos. Es mantenen el preus dels carnets i abonaments.
14/06/2017

Aquest dissabte 17 de juny s’obri la temporada de bany 2017 a les piscines d’estiu d’Agullent. El recinte obri les portes amb la piscina infantil completament renovada, ja que als darrers mesos s’han executat diverses obres per a millorar les condicions d’ús, de  salubritat, seguretat i estètica de la piscina destinada als més menuts.

 

La intervenció realitzada des de la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent ha suposat d’una banda la millora dels equips de cloració de la piscina xicoteta, que s’han automatitzat tant per a la dosificació com per al mesurament, “de manera que garantim una millor precisió i efectivitat”, comenta el regidor de l’àrea, Josep Vicent Espí.  D’altra banda, s’ha substituït tot el revestiment interior de la piscina, on s’ha col·locat una làmina plàstica antilliscant, que permet uns resultats més òptims dels sistemes de neteja i un tacte més agradable per als usuaris. La intervenció a la zona de la piscina infantil s’ha completat amb la col·locació d’una canal amb reixeta a la vora de la piscina,  per a la recollida de l'aigua que sobreïx del got, i per evitar-ne el seu envasament a la zona de gespa.

 

La temporada de bany a les piscines d’Agullent s’enceta aquest dissabte 17 de juny i s’allargarà fins el 10 de setembre. A les instal·lacions del poliesportiu municipal es poden sol·licitar els carnets i abonaments per a la piscina, que mantenen els mateixos preus respecte a la temporada passada. L’horari d’obertura de les instal·lacions aquàtiques serà d’11 a 20 hores diàriament  i al llarg del mes de juliol, a més del bany lliure,  a la piscina municipal d’Agullent s’oferiran cursets de natació per a diferents nivells i edats.