• escola frontenis
Escola de pilota i de frontenis
Per a xiquetes i xiquets
19/09/2017

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament està impulsant la posada en marxa d’una escola de pilota valenciana i d’una altra escola de frontenis pe a aquesat temporada, per tal d’incentivar als xiquets i xiquetes de la població en la pràctica d’aquests esports.

 

L’escola de pilota valenciana arranca aquesta mateixa setmana les classes, amb tres grups distribuïts per edats, a partir dels 4 anys. Les sessions tindran lloc els dimarts i dijous al frontó dels poliesportiu d’Agullent, i durant aquest mes de setembre les xiquetes i els xiquets que ho desitgen, poden provar gratuïtament les classes. L’escola té un preu de 5€ al mes per usuari i les inscripcions encara estan obertes.

 

D’altra banda, el Club de Frontennis d’Agullent està impulsant la creació d’una cantera de xiquets i xiquetes aficionats a aquest esport, mitjançant la posada en marxa d’una escola de frontenis, que iniciarà l’activitat al mes d’octubre. Les sessions, obertes a xiquets i xiquetes de totes les edats, seran els divendres de vesprada al poliesportiu municipal d’Agullent. El cost de les classes és testimonial, ja que la mensualitat és de 6€. Per a Enrique Espí, coordinador del Club de Frontennis d’Agullent, posar en marxa aquest projecte és molt important “perquè  si no fem escola, el futur d’aquest esport al poble no serà molt llarg. A dia de hui tenim al club gent de vint i pocs anys al primer equip, però falta crear cantera. Eixe és l’objectiu de l’escola”.

 

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent, encapçalada per Josep E. Espí, es vols agrair a clubs i a entrenadors de base l’esforç i la implicació que tenen per mantindré viva la pràctica esportiva d’Agullent.