• Guanyadores joc Reciclatge 2017
Ja tenim les guanyadores del Joc del Reciclatge
Hui s'ha fet entrega dels tres vals de 100€
23/01/2017

Salut Albert Garcia, Clara Vidal Casanova i Mila Pérez Cerdá han estat les guanyadores del tres vals per valor de 100€ bescanviables als comerços locals, que s'han sortejat entre totes les paperetes que havien encertat les deu preguntes plantejades al  "Joc del Reciclatge". En total han participat al joc 181 butlletes, de les quals 131 tenien totes les respostes encertades. L'altre mig centenar de butlletes no tenien totes les respostes encertades o els participants no havien contestat a totes les preguntes. 

Entre totes les butlletes amb les repostes encertades s'ha realitzat un sorteig, i Salut, Calara i Mila han estat les agraciades amb els vals de 100€ que podran becanviar als comerços col·laboradors fins el proper 31 de març. Aquest migdia al saló de plens,  l'alcalde d'Agullent els ha fet entrega dels vals com a guanyadores del concurs.

Els "Joc del Reciclatge" ha estat organitzat per la regidoria de Medi Ambient  en col·laboració amb els comerços locals i pretenia fer conscients als veïns del poble que és fonamental fer una gestió conscient dels residus que generem a casa nostra. Per això és important Reduir el consum a allò que realment és necessari, Reciclar per transformar els productes usats en nous materials, Reutilitzar per aprofitar  allò que encara pot tenir vida útil, i Repensar sobre els nostres hàbits quotidians de consum.