• Zum zum
Novembre de teatre a Agullent
7/11/2017

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent, encapçalada per Maria Herrero,  ha organitzat un cicle de teatre per aquest mes de novembre, amb la voluntat que les arts escèniques  guanyen protagonisme  en la programació cultural de la localitat. Una programació que inclou propostes de diferents formats, estils i temàtiques, perquè siguen atractives a diferents públics.

 

La programació del “Novembre de Teatre a Agullent” s’enceta aquest dissabte 4 de novembre amb l’obra “Carinyo” a les 22:30h a l’Auditori municipal d’Agullent. Una peça interpretada per Mireia Pérez i el televisiu Sergio Caballero, que ha estat representant-se fins fa pocs dies al Teatre el Micalet de València amb el cartell d’entrades esgotades. Una obra que aplega a Agullent gràcies al projecte Teatre de Butxaca que ha impulsat l’Ajuntament d’Agullent conjuntament amb pobles d’altres comarques i la Diputació de València.

 

Segons ha explicat Maria Herrero, regidora de Cultura, des de la programació del “Novembre de Teatre a Agullent” es vol proposar el teatre com una via de diversió, però també des de la vessant reivindicativa i educativa. Per això la programació inclou propostes com l’obra de teatre-diàleg “No a l’estigma” (dijous 9) realitzada per usuaris del CRIS i Tr3s Social de Madrid, i que parla de la mirada social a la malaltia mental, o l’obra “Doble Cita” (diumenge 26) de la companyia Decopivolta Teatre, que a través de dues pallasses ens parla de l’amor romàtic. També per a fer reflexionar sobre el gènere i la igualtat d’oportunitats la programació inclou  l’obra “La vuelta al genero” interpretada pel grup del taller de teatre del Projecte Trèvol.

 

En el marc de “Novembre de Teatre a Agullent”  també s’estrenarà el sainet “Xe quin home!”  (dissabte 18) del grup local de teatre l'Altet de l'Aire. Un sainet que aborda l’actual món laboral, amb un protagonista indecís sobre quin camí professional prendre.

 

La programació també inclou diversos espectacles per a públic familiar i compta amb la col·laboració d’altres regidories com la de Benestar Social o la d’Igualtat. La gran majoria de les obres són d’entrada gratuïta.