• Parc de la Creu Agullent
Presentació de Càrrecs 2017
Les filaes Ben-Hulem i Berenguers seran les protagonistes de les Festes de Moros i Cristians
17/02/2017

La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent ha organitzat per aquest dissabte 18 de febrer a les 19:30 hores a la sala multiusos la Presentació de Càrrecs. Un acte que servirà per a donar a conèixer oficialment els noms dels càrrecs de les properes festes d’abril, que tindran les filaes Ben-Hulem i Berenguers com a protagonistes.

 

La capitania cristiana estarà encapçalada per la capitana Maria Soler Casanova acompanyada per l’ambaixador Alfonso Gisbert Martí i el banderer Salvador Soler Aleixandre, que seran els caps visibles de la filà Berenguers.

 

Al bàndol moro la filà Ben-Hulem estarà capitanejada per Amparo Cardos Blasco, l’ambaixador Jaume Albert Soler i el banderer Jorge F. Lucas Diranzo.

 

L’altre protagonista de l’acte serà l’agullentí José Manuel Belda Soler, a qui enguany la Junta de Festes ha encarregat el pregó. Bon coneixedor de l'àmbit local,  des del faristol de la sala multiusos serà l’encarregat de fer la crida oficial als càrrecs i actes de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent, que enguany tindran lloc del 21 al 25 d’abril.