• Agullent 19 de gener del 2017
S'anul·la l'activitat a tots els centres educatius públics
Es continua recomanant no circular amb vehicle
19/01/2017

L’Ajuntament d’Agullent ha estat treballant al llarg de tot el matí per tal de netejar de neu les vies urbanes d’Agullent i els accessos pels polígons industrials. Des de les 7 del matí tres màquines han estat llevant neu dels carrers i principals accessos de la localitat. A més, tant anit, com en la nit del dimarts al dimecres, es va escampar sal pels carrers de la localitat.

Malgrat totes aquestes mesures, es vol insistir a la població en la recomanació de no circular en vehicle, a no ser que siga extremadament necessari. Ara per ara el Camí Vell d’Ontinyent està tallat al trànsit.

Tant les classes de l’Escola Infantil la Jordana, com del CEIP Sant Vicent Ferrer com de l’Escola de Música i Escola d’Adults municipal s’han suspès durant tot el dia de hui, doncs així ho recomanen les condicions meteorològiques.

Al llarg de tot el dia de hui i segons AEMET, l’interior sud de la província de València continua en avís de risc extrem per nevades, i de risc per pluges. Al Servei d’Emergències Meteorològiques del 112 continua activat l’avís per emergència per nevades situació 0 a la Vall d’Albaida.