• I Cursa Serra d'Agullent
Tot a punt per a la I Cursa de Muntanya i Marxa Senderista Serra d’Agullent
A la marxa senderista no competitiva és possible inscriure's el diumenge abans de l'inici de les proves
25/11/2016

Agullent es prepara per acollir aquest cap de setmana la I Cursa de Muntanya i Marxa Senderista Serra d’Agullent, que tindrà lloc aquest diumenge 27 de novembre. Una cita que tindrà com a punt d’eixida el parc de la Font Jordana i que ha rebut 500 inscripcions entre totes les categories, doncs es desenvoluparà una Trail21K, una Sprint Trail 12K i una marxa senderista de 12K no competitiva.

 

            L’esdeveniment esportiu ha estat organitzat pel Club Volem Desnivell amb el suport de les regidories d’Esports i Turisme de l’Ajuntament d’Agullent i amb la col·laboració de nombroses entitats locals i sponsors. Cal destacar que la I Cursa de Muntanya i Marxa Senderista Serra d’Agullent té un marcat caràcter solidari ja que 2€ de cada inscripció van destinats al seu projecte solidari Cazarretos, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties rares.

 

Dissabte la prèvia amb xerrades

Els actes en motiu de la cursa arrancaran el dissabte 26 doncs s’han programat diverses xerrades a la Casa de la Cultura d’Agullent.  A partir de les 18h el corredor Vicent Cerdà, membre del projecte Cazarretos, parlarà sobre quina destinació tindran els diners recaptats a les carreres. Durant la vesprada també es farà una exposició del projecte Runners for Ethiopia, un viatge solidari a la marató d’Awasa, i la vesprada es clourà amb una xerrada especialitzada sobre les diferents pautes d’entrenament  entre corredors amateurs i professionals. Tant durant les activitats del dissabte com el diumenge abans de la carrera es poden arreplegar els dorsals.

Ja el diumenge les carreres començaran a les 9 del matí. Al llarg del matí al parc de la Font Jordana hi haurà  jocs infantils i tirolines. Els interessats a participar a la marxa senderista no competitiva encara poden inscriure’s el mateix diumenge abans de l’inici de l’esdeveniment. Les inscripcions a les curses estan tancades.