• Taller risoteràpia
XI Setmana del Major
Activitats culturals i lúdiques al llarg de tot el mes
4/10/2017

D'aquesta setmana i fins el  21 d’octubre la regidoria de Persones Majors i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Agullent han organitzat una intensa programació d’activitats culturals, lúdiques i esportives, que tot i rebre el nom de XI Setmana del Major d’Agullent es prolonguen durant tot el mes.

 

Tallers de gimnàstica i de ceràmica, un campionat de jocs de taula, una excursió a Montanejos, un taller per a treballar les emocions i un altre de risoteràpia són algunes de les propostes d’aquesta programació que inclou també  una xerrada a càrrec de l’actor Ferran Gadea o un concert solidari de música de cine.

 

Aquesta mateixa setmana s'ha encetat la programació amb l’inici del Campionat de Jocs de Taula i  es succeiran el taller de risoteràpia, una sessió de gimnàstica i dijous a les 19 hores s’inaugurarà l’exposició del conegut pintor alcoià, Ximo Canet, a la Casa de la Cultura.

 

“Convidem a la gent major del poble a participar a les activitats que hem programat al mes d’octubre, però també a totes aquelles que al llarg de l’any es proposen fruit del treball en equip entre l’ajuntament  i l’Associació de Jubilats i Pensionistes”. comenta Alfred Tortosa, regidor de Benestar Social i Persones Majors. “Sense dubte apostem per un envelliment actiu”.

 

Al llarg de la setmana que ve i les properes continuaran les activitats culturals i formatives, que inclouen també com ve essent habitual, un dinar de germanor per als membres de l’Associació de Jubilats d’Agullent. Serà el dissabte 21 d’octubre cap allà a les dues del migdia, després d’una missa especial a l’església de Sant Bertomeu. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31