L'ajuntament renovarà la xarxa perimetral del camp de futbol

L’Ajuntament d’Agullent ha creat una partida de 3.852€ per a poder dur a terme la renovació integral de la xarxa perimetral que envolta el camp de futbol municipal. L’actual xarxa de niló està molt deteriorada i tot i que des del CF Agullent s’han realitzat tasques de manteniment per allargar-ne la vida útil, finalment des de la regidoria d’Esports s’ha decidit dur endavant la substitució de la xarxa del camp de futbol.

Segons s’ha avançat des del Club de Futbol Agullent en total es substituirà una superfície de 780 metres quadrats de xarxa, distribuïda en tres zones, dues al fons i una al lateral.  A més de la xarxa, que té una altura en tot el perímetre de 6 metres i una llargada lineal de 130m, també es renovaran els accessoris per a la subjecció i reforç de la xarxa com tensors, cordes, brides, mosquetons o el cablejat d’acer que li dóna resistència.

El darrer ple municipal va aprovar una modificació de crèdit,  per entre d’altres, dotar econòmicament aquesta actuació de millora del camp municipal “Juan Vidal”. Una actuació necessària doncs  allí tenen lloc no només els partits de les diferents categories del Club de Futbol Agullent sinó també els entrenaments de l’escola de futbol base.

Posada a punt dels vestuari

El regidor d’Esports, David Albert, ha explicat que coincidint amb l’inici de temporada l’ajuntament ha fet una posada a punt dels vestuaris de l’estadi municipal.  La intervenció que s’ha efectuat, que té un cost de vora els 3.500€, ha consistit en la substitució de les portes dels vestuaris, molt deteriorades, l’homogeneïtzació dels panys i una repassada a les instal·lacions de fontaneria.