Beques Mobilitat joves entre 18 i 29 anys

La Càmera de València ens ha informat que s'han convocat les Beques del Pla Mobilitat, dirigides a joves de 18 a 29 anys que vulguen tenir una experiència laboral en una empresa de la Unió Europea mitjançant unes pràctiques laborals o un contracte de treball, l'import pot arribar fins a 5.000€ (depenent de la modalitat, durada i país de destinació). El termini de sol·licitud estarà obert fins al 31/07/2020 o bé fins a esgotar les 80 vacants.     El Pla de Mobilitat té per objectiu fomentar la mobilitat transnacional i millorar el nivell d'ocupabilitat entre els joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El període de vigència de la present Convocatòria és des del 29/01/2020 fins al 31/07/2020 o bé, fins a esgotar la disponibilitat pressupostària. Les estades internacionals en pràctiques es duran a terme, preferentment, al llarg de 2020 i tindran una durada de tres o de sis mesos.           El Pla de Mobilitat t'ofereix:  
  •  - Poder accedir a pràctiques internacionals o contractes de treball en una empresa d'un país de la Unió Europea. I, per tant:
  •  - Millorar les teves competències lingüístiques.
  •  - Desenvolupar les teves capacitats personals i professionals en un entorn internacional.
  •  - Augmentar la teva ocupabilitat
  Més info: https://www.camaravalencia.com/es-ES/empleo/Paginas/plan-de-movilidad.a…   Sara Leo Burgos Técnico Plan Movilidad-PICE / Mobility Plan Manager Departamento de Emprendimiento y Empleo /  Entrepreneurship and Employment Department Cámara de Comercio de Valencia Cl Poeta Querol, 15 +34 963103999 movilidad@camaravalencia.com