Video-concurs ACURTA'T PLUS


acurtat-icona

PARTICIPA EN EL CONCURS


 

 

A QUI S’ADREÇA 

Joves entre els 12 i els 25 anys 

OBJECTE DEL CONCURS 

  • El concurs té per objectiu estimular la creativitat en valors entre els més joves, a través de l’expressió artística audiovisual.
  • Les persones participants presentaran un audiovisual, gravat amb telèfon mòbil, tableta o càmera de vídeo
  • Durada del vídeo: màxim d’1 minut (si es sobrepassa aquesta durada el vídeo quedarà exclòs del concurs) 
  • Gravat en horitzontal. 
  • Es pot fer servir qualsevol llenguatge o expressió artística. 
  • Cal fer aparèixer una al·lusió en imatge, so o edició a Agullent
  • No és necessari que els participants apareguen al vídeo

PROCÉS I TERMINIS DE PARTICIPACIÓ 

Per participar en el concurs, caldrà entrar a la pàgina web l’Ajuntament d’Agullent (www.agullent.es) i omplir el formulari que apareix a l’apartat Inscripció del Concurs. Adjuntar el vídeo preferiblement en format .mov o .mp4.

La data límit de presentació de les propostes serà 16 de novembre de 2020.

Per a qualsevol consulta relacionada amb la participació i presentació de l’obra cal adreçar un correu electrònic a casacultura.agullent@gmail.com

VALORACIÓ DE LES CANDIDATURES 

Entre els criteris de valoració de les candidatures es tindran en compte l’originalitat, la innovació i el missatge del treball realitzat. També, la interpretació artística o actuació musical, el guió i el muntatge audiovisual i l’escenografia.

Es valorarà positivament que el vídeo anime a l’optimisme, la solidaritat, l’empatia o a la reflexió  

Un jurat integrat per tres persones vinculades a l’ajuntament i al món audiovisual seleccionarà els 3 millors curts de cada categoria. Aquests curts seran visibles a la web de l’ajuntament, a un enllaç que es crearà a la pàgina facebook del PIJ, i a la bio d’instagram del PIJ. Una vegada penjats, els internautes tindran 15 dies per seleccionar mitjançant una votació, el curt que consideren millor, al qual a través dels seus vots se li atorgarà el premi corresponent.

3 PREMIS

- Premi al millor curt a l’autor@ de la franja d’edat entre els 12 i els 17 anys: material informàtic o accessoris per a mòbil (altaveus, ratolins, teclats, auriculars inalàmbrics...) valorat en 200€ + llibre + motxilla marca Vans valorada en 40€

- Premi al millor curt a l’autor@ de la franja d’edat entre els 18 i els 25 anys: material informàtic o accessoris per a mòbil (altaveus, ratolins, teclats, auriculars inalàmbrics...) valorat en 200€ + llibre + motxilla marca Vans valorada en 40€

- Premi al curt que transmitisca millor empatia o solidaritat: roba esportiva de primeres marques valorada amb 150€ + llibre

ACLARIMENTS

-De conformitat amb la legislació de Protecció de Dades en vigor, les dades personals proporcionades per les persones participants en “Acurta’t+”  seran tractades amb la finalitat de gestionar la participació en esta convocatòria, sent la base legitimadora el consentiment donat per l'interessat a l'omplir la fitxa d'inscripció.

- Fins a la publicació del veredicte, els participants cedeixen en exclusiva a l'organització els drets de reproducció, comunicació pública i distribució del curtmetratge o part d’ell, amb finalitats promocionals i divulgatives del concurs. Després del fallo de jurat, però ja sense exclusivitat, comptem amb els mateixos drets, tret que l’autor ens ho notifique per escrit a agudesenvolupamentlocal@gmail.com 

-Els vídeos hauran de presentar unes característiques mínimes tècniques de qualitat audiovisual que permeten el seu visionat en bones condicions d'imatge i so per a ser avaluats pel jurat. Les entitats convocants del concurs es reserven el dret a no admetre en el concurs a aquells vídeos que no complisquen amb estes característiques mínimes d'imatge i so.

-L'autor o autors seran els únics responsables i representants legals de la seua creació audiovisual.


-L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol punt d’estes bases si les circumstàncies ho requereixen, tot donant la publicitat oportuna.

-La participació en aquest certamen porta implícita l’acceptació de les seues bases.

-La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Agullent es reserva el dret de realitzar un acte de projecció pública dels curts seleccionats per a la final. En cas de realitzar-se aquest acte, la participació en el concurs implica l'autorització a l’Ajuntament d’Agullent per a la utilització de les imatges fotogràfiques i de vídeo que s'obtinguen el dia de l'entrega de premis. Estes podran ser utilitzades en les webs i xarxes socials de l’Ajuntament d’Agullent amb al finalitat de fer difusió del concurs.
 


>> PARTICIPA EN EL CONCURS <<